Brandweerlocatie Emmen

Emmen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen op Brandweerlocatie Emmen

Hoe ziet jouw superdeluxe appartement in Emmen eruit?
Stel je eens voor: je woont in een gloednieuw appartement dicht bij het centrum van Emmen. Vanaf je balkon kijk je uit op Wildlands en geniet je volop van de avondzon. Natuurlijk biedt je droomappartement alle leefruimte en comfort die passen bij jouw leefstijl.

Woonwensen
Wij zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Wie weet komt jouw woondroom dan binnenkort uit.
Meld je dan nu aan en vul je woonwensen in!
Alvast bedankt voor je medewerking. Ben je nieuwsgierig naar de uitkomsten van deze enquête?
Wil je de voortgang van de nieuwbouwplannen volgen? Wij houden je op de hoogte na jouw aanmelding!

Het plan
Op de voormalige brandweerlocatie in Emmen komt ook een kleinschalig appartementengebouw met grote appartementen. De gemeente ziet graag hoogbouw in de vorm van appartementen langs de Hondsrugweg verrijzen. De rest van het plan voorziet in de bouw van eengezinswoningen. De vraag is nu hoe het woongebouw met royale appartementen eruit komt te zien. Projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord wil daar graag alle geïnteresseerden bij betrekken. Heb jij ook interesse in een comfortabel appartement op een prachtige locatie? Vul dan snel jouw woonwensen in.

De locatie
De oude brandweerlocatie aan de Van Schaikweg in Emmen ondergaat de komende jaren een complete metamorfose. Waar eens de kazernegebouwen van de Emmer spuitgasten stonden, verrijst een gloednieuwe woonbuurt met eengezinswoningen én comfortabele appartementen. De locatie langs de Hondsrug ligt zowel gunstig ten opzichte van het centrum van Emmen als de uitvalswegen (N391).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brandweerlocatie Emmen
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Emmen.

Aanmelden