De Zuiderpoort Emmen

Emmen - Emmen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT TE KOOP

Aan de Wilhelminastraat, de zuidelijke ‘toegangspoort’ tot het stadshart van Emmen, verrijst een kleinschalig nieuwbouwproject met 7 stadsvilla’s en 8 hofwoningen: De Zuiderpoort.
De zeven ruime stadsvilla’s met drie woonlagen en een plat dak vind je aan de Wilhelminastraat. De hoge plafonds maken deze villa’s extra ruimtelijk. Bij vier van de zeven woningen kun je op eigen terrein parkeren.
De acht hofwoningen hebben twee woonlagen en een zolderverdieping met kap. Ze liggen aan het rustige en groene binnenterrein, waar je voor de deur kan parkeren. Voor de eerste en tweede verdiepingen van alle woningen geldt dat er verschillende indelingsmogelijkheden zijn. De woningen gaan naar verwachting in het voorjaar van 2020 in verkoop.

DE LOCATIE

De zeven stadsvilla’s van De Zuiderpoort komen aan de Wilhelminastraat en de acht hofwoningen liggen hier vlak achter, aan een groene binnenplaats. De Wilhelmina straat is de zuidelijke toegangsweg naar het centrum van Emmen. Hierdoor zijn er veel voorzieningen in de buurt van de woningen. Zo zijn er vele knusse en gezellige horecagelegenheden, maar vind je ook het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland en dierenpark Wildlands op loopafstand.
Tegelijkertijd ben je zo in een groene omgeving, met het Rensenpark om de hoek en maar liefst drie Nationale Parken in de provincie Drenthe. De grote uitvalswegen zijn bovendien zeer goed bereikbaar, zoals de N34 richting Groningen of de A37 richting het westen. Dit maakt wonen in Emmen en werken op een andere plek heel goed mogelijk. Kortom, De Zuiderpoort ligt op een enorm veelzijdige locatie.

Wil jij graag nabij het centrum van Emmen wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject De Zuiderpoort wellicht iets voor jou.
Schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning www.zuiderpoortemmen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zuiderpoort Emmen
Koopwoningen
15
Type woningen
Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Emmen.

Aanmelden