De Zuiderpoort Emmen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Emmen - Emmen
Toekomstig aanbod

€ 270.000,- tot € 309.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 127m2
Kaveloppervlak
100 - 125m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

NU IN VERKOOP

Aan de Wilhelminastraat, de zuidelijke ‘toegangspoort’ tot het stadshart van Emmen, verrijst een kleinschalig nieuwbouwproject met 7 stadsvilla’s en 8 hofwoningen: De Zuiderpoort.
De zeven ruime herenhuizen met drie woonlagen en een plat dak vind je aan de Wilhelminastraat. De hoge plafonds maken deze herenhuizen extra ruimtelijk. Bij vier van de zeven woningen kun je op eigen terrein parkeren.
De acht hofwoningen hebben twee woonlagen en een zolderverdieping met kap. Ze liggen aan het rustige en groene binnenterrein, waar je voor de deur kan parkeren. Voor de eerste en tweede verdiepingen van alle woningen geldt dat er verschillende indelingsmogelijkheden zijn.

DE LOCATIE

De zeven herenhuizen van De Zuiderpoort komen aan de Wilhelminastraat en de acht hofwoningen liggen hier vlak achter, aan een groene binnenplaats. De Wilhelmina straat is de zuidelijke toegangsweg naar het centrum van Emmen. Hierdoor zijn er veel voorzieningen in de buurt van de woningen. Zo zijn er vele knusse en gezellige horecagelegenheden, maar vind je ook het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland en dierenpark Wildlands op loopafstand.
Tegelijkertijd ben je zo in een groene omgeving, met het Rensenpark om de hoek en maar liefst drie Nationale Parken in de provincie Drenthe. De grote uitvalswegen zijn bovendien zeer goed bereikbaar, zoals de N34 richting Groningen of de A37 richting het westen. Dit maakt wonen in Emmen en werken op een andere plek heel goed mogelijk. Kortom, De Zuiderpoort ligt op een enorm veelzijdige locatie.

Wil jij graag nabij het centrum van Emmen wonen met tegelijkertijd voldoende ruimte en groen om je heen? Dan zijn de huizen van nieuwbouwproject De Zuiderpoort wellicht iets voor jou.
Schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning www.zuiderpoortemmen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zuiderpoort Emmen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 270.000,- tot € 309.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Emmen.

Aanmelden