9 vrijstaande woningen Delftlanden Emmen

Emmen
Actueel aanbod

€ 415.000,- tot € 444.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
143 - 143m2
Kaveloppervlak
460 - 630m2
Inhoud
608 - 608m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

9 vrijstaande woningen

In het Delftse Hof komen 7 vrijstaande woningen met dwarskap en 2 vrijstaande woningen met langskap.

Vrijstaande woningen met dwarskap
Bij een dwarskap staat de daklijn dwars op de weg. Deze vrijstaande woningen bevinden zich op de hoeken van Delftse Hof en zijn standaard voorzien van een erker. Door het karakteristieke metselwerk en de horizontale elementen en kaders krijgt de woning een open en vriendelijke uitstraling.

Het woonoppervlak is crica 140 m2 en de kavelgroottes varieren van 370 m2 tot 625 m2. In de keuken bevinden zich, bij bouwnummer 20, openslaande deuren naar de riante tuin. De erker geeft u de gelegenheid om een extra fijne zitplek in de woonkamer te realiseren.

Vrijstaande woningen met langskap

De vrijstaande woning met langskap zijn gelegen op ruime hoekkavels van 525 m2 en 630 m2. Bij een langskap staat de daklijn parallel aan de weg. Door de ligging met zuidtuin geven de dubbele terrasdeuren in de woonkamer u de gelegenheid om volop van uw tuin te genieten.

Het karakteristieke metselwerk en de horizontale elemementen geven uw woning een stijlvolle uitstraling. U kunt zelf uw badkamer samenstellen met luxe sanitair en de garage van circa 20 m2 biedt volop mogelijkheden. Het woonoppervlakte is circa 140 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
9 vrijstaande woningen Delftlanden Emmen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 415.000,- tot € 444.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Emmen.

Aanmelden